Обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»
Назва роботи: “Мрія незламних… Мирний захід сонця”.
Автор: Волокітіна Єлизавета, учениця 11-А класу Комунального закладу «Новопокровський опорний ліцей» Новопокровської селищної ради Чугуївського району Харківської області
Анотація: 22 січня 1919 року. Цій даті судилося навічно вкарбуватися в історію України величним національним святом – Днем Соборності. Ця історична подія увінчала столітні прагнення і мрії українців жити в самостійній соборній державі. День Соборності нагадує нам про тривалий шлях боротьби, який здолав український народ, виборюючи гідність, свободу та прагнення жити в незалежній вільній державі. Сьогодні, як ніколи, кожен із нас глибоко розуміє значення слова “СОБОРНІСТЬ”. Національна єдність, неподільність, свобода, незалежність, сім’я, дім, рідні історія та культура є тими головними цінностями, за які воювали наші пращури, і тепер виборює українське військо. Українці вкотре доводять ворогу і всьому світові, що в єдності ми непереможні!
Привітання: А я так хочу спокою і миру,
Щоб згинув ворог на моїй землі!
Щоб в Україні всі сміялись щиро
Й раділи сонцю діточки малі!
Бажаємо усім нам довгоочікуваної Перемоги, злагоди, міцного здоров’я, благополуччя й віри у гідне майбутнє нашої країни. І нехай над нашими землями завжди світить яскраве сонце та панує чисте, мирне небо!

Залишити відповідь